Cu ce ne ocupam?

NU cumparati 'pretul cel mai mic', cumparati 'raportul calitate/pret'

In primul rand va multumim pentru interesul acordat echipei noastre si pentru vizitarea acestui site.

Va informam ca AutoFacelit este un ATELIER AUTORIZAT RAR (autorizatie nr 223) si folia LLumar folosita este o folie autorizata si omologata RAR-OCP.

Am tinut sa facem aceasta precizare deoarece ambele conditii (atat folia cat si atelierul trebuie sa fie autorizate) trebuie indeplinite ca dvs sa nu aveti probleme cu politia si nici cu RAR-ul sau statiile ITP.

Echipa AutoFacelift se ocupa in Iasi cu aplicarea de folie autorizata RAR , montare instalatie kit xenon , inscriptionari auto, reparatii parbrize (ciobituri,fisuri ) , grafica auto cu autocolant , folieri ( colantari ) caroserii auto atat culori mate cat si lucioase, folieri cu folie carbon 3D.


O marca mondiala... Un partener de încredere!

LLumar, marca cea mai respectata de folie profesionala, este fabricata de CPFilms, cel mai mare producator mondial de folii pentru geamuri.

LLumar este renumit pentru cercetarea si tehnologia cea mai avansata, capacitatea si perfectiunea productiei, distibutia larga si nivelul excelent ale serviciilor oferite.


De ce Autofacelift?

Daca experienta noastra in Iasi de peste 6 ani in domeniul de folieri auto nu este suficienta atunci credem ca reusim sa va convingem cu un bogat portofoliu de lucrari executate si cu faptul ca suntem singura firma de folieri auto din iasi care avem pe stoc clipsuri de panouri portiere pentru aproape orice autovehicul , inlocuindu-le pe cele vechi atunci cand este cazul fara costuri suplimentare.

De asemenea telul nostrum NU este cantitatea de folie omologata RAR montata ci CALITATEA lucrarii si multumirea clientilor nostri.

Atelierul de folieri auto este situate in Iasi, zona Metalurgiei, Str Gradinari Nr. 27.

Va asteptam sa apelati cu incredere la serviciile noastre de folieri auto, folieri geamuri auto autorizate si omologate RAR, montaj instalatie kit xenon, leduri de pozitie canbus si leduri de interior, reparatii parbrize (fisuri, ciobituri), inscriptionari auto.
Calitate si profesionalism la preturi CORECTE.


PS: Nu avem cel mai mic pret din oras dar cu siguranta va putem oferi un raport calitate/pret imbatabil.